onsdag 19 januari 2011

Kinect stöd för Windows i verken, SDK release i sommar?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/kinect-support-for-windows-in-the-works-sdk-release-this-summer/:

WinRumors, med hänvisning till anonyma källor, rapporterar att den officiella Software Developers Kit (SDK) för Kinect är för närvarande i verk och kommer att släppas i beta någon gång under de närmaste månaderna. Uppenbarligen kommer att stödja för enheten blir en del av Microsofts XNA Game Studio och även integreras i Windows 8 i stor skala. Dessa detaljer går varma i hälarna på vd Steve Ballmer uttalande vid CES att det goda folket i Redmond småningom skulle stödja enheten användning på datorer , men han anger ingen tidtabell för SDK release. Vi kan inte bekräfta historien, men med tanke på detaljnivån i rapporten och författarens förtroende för info, kommer vi inte bli förvånade om Microsoft gör allt du Kinect hackare något att hurra över mycket snart.

Kinect stöd för Windows i verken, SDK release i sommar? ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 10:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa WinRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar