onsdag 19 januari 2011

CompuLab fit-PC3 erbjuder dual-core AMD makten i ett fall mindre än en tum tjock

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/compulab-fit-pc3-offers-dual-core-amd-power-in-a-case-less-than/:
CompuLab fit-PC3 erbjuder dual-core AMD makten i ett fall mindre än en tum tjock
Tänk tabletter kommer ta kål på nettop som de är gör med netbook ? Tänk igen - ja, för nu, åtminstone. CompuLab har släppt detaljer om sin senaste lilla kraftpaketet, och den här är snabbare än någonsin trots att mindre än en tum tjock och omkring sex inches över. Maximal spec ser införandet av en AMD G-serien T56N processor, aka Fusion Zacate som erbjuder dubbla kärnor på 1.6GHz och samtidigt dra ner 18W TDP, parad med ett Radeon HD 6310, de två som kör tillräckligt svalt för att inte behöva en enda fläkt. (Det är samma grundläggande inställningen finns i HP Pavilion dm1z vi nyligen recenserade.) Det finns upp till 4 GB DDR3-minne, plats för en 2,5-tums hårddisk, HDMI och DisplayPort-kontakter, en jättestor sex USB 2.0-portar, och även dubbla eSATA om du behöver extern lagring. Inga ord om priset bara ännu men det sägs vara "konkurrenskraftig" jämfört med dess föregångare, som PC2 , som för närvarande kostar mellan $ 300 och $ 700 beroende på konfiguration.

CompuLab fit-PC3 erbjuder dual-core AMD makten i ett fall mindre än en tum tjock ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 12:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gadget Spot | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar