onsdag 19 januari 2011

Bloomberg: Sony PSP2 till debut nästa vecka, Playstation Telefon på MWC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/bloomberg-sony-psp2-to-debut-next-week-playstation-phone-at-mw/:
Det är inget som strider mot den pågående viskar vi har hört hittills, men enligt Bloomberg och dess par källor, Sony Computer Entertainment Tokyo evenemang 27 januari är verkligen den plattform från vilken det kommer att avslöja nästa PSP, och nästa månad på Mobile World Congress kommer vara där vi äntligen möts - officiellt, det är - det Playstation Phone . Nästa vecka presskonferens kommer också enligt uppgift "utkast till en strategi för att använda sina nätverk underhållningstjänster för att dela spel, filmer och musik bland handhållna produkter, TV-apparater och andra enheter." Inte mycket annat att säga på denna punkt, så luta dig tillbaka, slappna av och vänta på de andra killarna för att göra sin presentation, först.

Bloomberg: Sony PSP2 till debut nästa vecka, Playstation telefon på MWC publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 19 Jan 2011 00:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Lessien (Twitter) | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar