onsdag 19 januari 2011

Apples investerat i en "mycket strategiskt" $ 3.9b komponent leveransavtal, men vad är det?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/apples-invested-in-a-very-strategic-3-9b-component-supply-ag/:
Här är en intressant liten lapp från Apples rekord Q1 2011 finansiella säljsamtal : enligt finansdirektör Peter Oppenheimer och tillförordnad VD / COO Tim Cook, företagets de gjorde en tvåårig, 3900000000 $ itu med tre leverantörer för att säkra en "mycket strategiskt" komponent för sina produkter. Cook skulle inte identifiera vad det komponent, med hänvisning till konkurrensskäl, men han sa att arrangemanget var mycket som Apples berömda erbjudanden att köpa iPod flashminne som går tillbaka till 2005. Enligt Tim, "Vi tror att det var en helt fantastisk användning av Apples kontanter, och vi ständigt söka mer av dessa, och så i de senaste kvartalen har vi identifierat ett annat område ... dessa betalningar består av både förutbetalda kostnader och kapital för processer och verktyg, och liknande till Flash avtalet, de är fokuserade på ett område som vi tycker är mycket strategiskt. "

Viktigt betalade Apple ut $ 650m enligt sitt avtal för detta mysterium del det senaste kvartalet, och det är planerar att tillbringa ytterligare $ 1.05b i betalningar nästa kvartal, så detta sker redan i stor skala - och ärligt talat, vi längtar efter att vet vad det är, eftersom Apple har en lång historia av att klämma på marknaden för komponenter man vill . Vår bästa gissning? Hög densitet visar för iPhone och IPAD - vi har hört några rykten om handlar Toshiba och Sharp , men det är bara gissningar, och vi vet inte vem den tredje säljaren är. Vi gräver, men under tiden lyssna till Peter och Tim i klippet efter rasten.

Fortsätt läsa Apples investerat i en "mycket strategiskt" $ 3.9b komponent leveransavtal, men vad är det?

Apples investerat i en "mycket strategiskt" $ 3.9b komponent leveransavtal, men vad är det? ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 19:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar