onsdag 19 januari 2011

App recension: SlingPlayer Mobile för Windows Phone 7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Som ni kanske har hört en liten tid tillbaka, Windows Phone 7 är den senaste smartphone OS för att ha anslutit sig till SlingPlayer gänget, vilket innebär WP7 fanatiker som Ballmer kan soffpotatisarna överallt. Tja, förutsatt att de har data-anslutning - det kan vara 3G eller WiFi - och några batteri saft på sina telefoner. På gott och ont, är den senaste SlingPlayer mobilen väldigt likt sin andra smaker - samma enkla förberedelser, ett välbekant gränssnitt, och en lika tear-inducerande 30 $ prislapp. Det finns dock ett trevligt tillägg: en ny "Zoom"-knappen i huvudmenyn, som faktiskt kotletter bort en stor del av den svarta ramen runt bilden. En annan anmärkningsvärd skillnad är det mer stilrent gränssnitt i förhållande till Android och IOS-versioner, men självklart kan vissa tro något annat.

Också på menyn sidan är en "Quality"-knappen för att växla mellan standard video kvalitet och hög bildkvalitet. Irriterande, säger alltid växla är satt till standard vid varje lansering. Vi kan inte låta bli att tänka att detta är för att täcka upp den app's underskott - vi märkte samtidigt hög kvalitet streaming faktiskt har bra bildkvalitet, frekvensen av buffrande ökat över tid. Likaså tid till våra knappen och gest även insatsvaror fick svar längre och längre - vid ett tillfälle tog det cirka 20 sekunder för oss att ändra en kanal på vår Freeview låda, och det är med våra HTC 7 Mozart sitter på samma nätverk som vår Slingbox Pro HD ! Naturligtvis tog det ännu längre över 3G. Vi dubbelklicka sedan kontrolleras med hjälp av vår iPhone och Nexus En men misslyckades med att reproducera samma buggar. Tack och lov, en enkel omstart av applikationen lättat våra frustration, men vi förväntar oss Sling Media att faktiskt leverera en fix snart. Hur som helst har vi en video genomgång efter paus medan du väntar på en uppdatering.

Fortsätt läsa App recension: SlingPlayer Mobile för Windows Phone 7

App recension: SlingPlayer Mobile för Windows Phone 7 publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 19 Jan 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar