onsdag 19 januari 2011

Nintendo 3DS lanserar detaljerad, kom till USA 27 mars för $ 249,99, Europa den 25 mars

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/nintendo-3ds-us-launch-detailed-coming-to-the-us-in-march-27-fo/:
Vi har känt till 3DS hur mycket som åldrar men nu, äntligen, har vi USA-lanseringen detaljer, artighet av duellerande pressen händelser i New York och Amsterdam. Priset för amerikanerna är $ 249,99 och release datum är 27 mars, medan européer kommer att få det några dagar tidigare, den 25 mars. Europeiska prissättning, kommer dock att avgöras av detaljister, vilket lämnar oss känner mig lite ouppfyllda.

Nintendo är lovande "30 +"-spel att vara tillgänglig i USA under lanseringen fönster, mer än 25 i Europa, med det fönstret som spänner mellan det faktiska lanserar i mars och E3 i juni. Tyvärr är vi fortfarande i mörker när det gäller vilka spel exakt kommer att finnas tillgänglig när systemet sjunker i mars. Många spel har diskuterats, bland annat Super Street Fighter IV: 3D Edition, Pro Evolution Soccer 2011 3D, Dead or Alive Mått, Rabbids 3D, Resident Evil: Revelations, en ny Paper Mario, en obligatorisk Madden spel också. Vi arbetar på att få en fullständig lista. Detta är utöver titlar vi redan visste om, som Pilotwings Resort och Kid Icarus: Uprising. Vi är också höra att nyinspelningar av klassiska Game Boy och Game Boy Color titlar kommer att slå i Virtual Console.

Samtidigt är EU-spelare kommer att få en smak av exklusiva 3D-innehåll från en mängd olika partners, mest anmärkningsvärda är Eurosport, som kommer att servera djup-aktiverade sport film till bärbara konsoler. Vi är också berättade episoder av Shaun the Sheep, en ny serie från Wallace & Gromit skapare Aardman, kommer att vara tillgängliga också. För nu dessa affärer titta Europa bara, men här är att hoppas amerikanska folk kommer att få något liknande.

Nintendo 3DS lanserar detaljerad, kom till USA 27 mars för $ 249,99, Europa den 25 mars ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 10:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar