lördag 15 januari 2011

Akai's IPAD-dockning SynthStation 49 och uppdatering app: ögon-on på NAMM 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Kom ihåg när allt hade en iPhone-docka? Den kommande docka revolutionen kommer att vara precis som det, men mycket mer massiv. Akai visar upp en icke-fungerande version av sitt SynthStation 49-nyckel MIDI controller på NAMM i helgen, och det är ganska mycket samma idé som de mindre iPhone-dockning Synthstation25. Som sagt, Här har du nio anslagskänsliga MPC kuddar, en separat transport avsnittet och 1/4-tums outs. Och en justerbar IPAD docka, vilket är en rolig sak att se på ett tangentbord. Programvara-vis, den yngre, större bro i familjen kommer också att stödja CoreMIDI - och en uppdaterad version av Akai's SynthStation IOS app för större skärm, med hjälp av la fastigheter att låta finare, mer direkt kontroll över ljudet, tillsammans med en ny bildtagning och samtidigt trumma / synth sekvensering. Inte en dålig bit av kit för pad-centrerad musiker i ditt liv - titta efter det att plaska ner i juni detta år för $ 199. Kolla under den kritiska till video av enheten och en runthrough av den nya mjukvaran.

Fortsätt läsa Akai's IPAD-dockning SynthStation 49 och uppdatering app: ögon-on på NAMM 2011

Akai's IPAD-dockning SynthStation 49 och uppdatering app: ögon-on på NAMM 2011 ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 16:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar