lördag 15 januari 2011

Crytek söker IOS utvecklare lämnar oss gissa på orsaken

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Är du intresserad och kan utveckla "komplexa, integrerade iPhone / IPAD program"? Crytek kommer att vilja höra från dig, då, som författaren till CryEngine har den här veckan annonserade sin avsikt att hoppa in bland äppelträden som kallas IOS via en platsannons. Tyvärr, det finns ingen direkt hänvisning till en mobil version av Crysis, men tanke på de begränsade utbudet av Crytek: s verksamhet, företag är ute tvivel att utveckla antingen en IOS spel eller ett spel följeslagare app. Bortsett från arbetets krav, är "Inställningar" i lysande också eftersom det listor Android och Windows Mobile utvecklingskompetens - eventuellt tyder på att oavsett utvecklare leder IOS avgiften då kan övergången till att föra Crytek's varor till de andra stora mobilplattformar. Hej, om det Unreal Engine kan proppfull inuti en iPhone, varför inte CryEngine?

Crytek söker IOS utvecklare lämnar oss gissa på orsaken publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 15 Jan 2011 17:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , Utveckla | källa Crytek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar