lördag 15 januari 2011

Starr Labs AirPower, Missing Link adaptrar ta MIDI i naturen värld av trådlös

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/15/starr-labs-airpower-missing-link-adapters-take-midi-into-the-wi/:
Ah, MIDI . Hur vi älskar dig. Du är äldre än smuts i sig, men fortfarande helt relevanta - något som vi kunde bara hoppas att en dag vara. Men nu är det dags att göra ett drag. En övergång till en värld där kopparledningar och isolerade kablar behövs inte . En värld där trådlös regler. Skapa Digital Music har en ny rapport ut på två av de mest framträdande alternativ när det gäller trådlös MIDI, med både 'em distribuera pip och bloops över helt annorlunda etern. Den Starr Labs AirPower bygger på en egenutvecklad 2.4GHz kommunikationsprotokoll som gör det möjligt MIDI gitarrister att äntligen få sina spår på utan att oroa dig över kabel avkastad. "Course, med en $ 425 (uppgradera) / $ 250 (MIDI-only) prislapp, det är långt ifrån prisvärda och att $ 250 dongel behövs utöver de $ 425 adapter för alla instrument som inte gjorts av Starr. The Missing Link bygger på traditionella WiFi vågor, vilket gör att telefoner och tabletter för att enkelt utnyttja sin potential. Du måste vara medveten om att även det minsta av WiFi störningar kan förstöra en livespelning, men på bara $ 150 (begränsad kör först) kan det vara värt risken. Chef på tidigare avbrottet för en demonstration av de senare, och peka på att via mer smuts på duo.

Fortsätt läsa Starr Labs AirPower, Missing Link adaptrar ta MIDI i naturen värld av trådlös

Starr Labs AirPower, Missing Link adaptrar ta MIDI i naturen värld av trådlös ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 15 Jan 2011 03:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar