lördag 15 januari 2011

Exklusivt: Framtiden för IPAD 2, iPhone 5, och Apple TV, och varför Apple är att flytta sitt mobila linje till Qualcomm chipsets

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/:
Vi har hört en ton av rykten om vilken riktning Apples nästa uppsättning produkter kommer att ta och när de blir tillgängliga - men nu har vi fått några konkreta uppgifter från tillförlitliga källor, vilka borde göra vägen lite tydligare. Och det inkluderar info om nästa IPAD, iPhone 5, den andra iteration av nya Apple TV och en stor förändring som kommer för alla företagets mobila produkter. Vill du veta skopan? Läs längs efter rasten för att få varorna.

Fortsätt läsa Exklusivt: Framtiden för IPAD 2, iPhone 5, och Apple TV, och varför Apple är att flytta sitt mobila linje till Qualcomm chipsets

Exklusivt: Framtiden för IPAD 2, iPhone 5, och Apple TV, och varför Apple är att flytta sitt mobila linje till Qualcomm chipsets publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 18:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar