lördag 15 januari 2011

Moog Lap Steel lägger oändlig analog upprätthålla till högst upp på låren: öron-on på NAMM 2011 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/moog-lap-steel-adds-infinite-analog-sustain-to-the-top-of-your-t/:
Låt den Moog att ge oss ytterligare en anledning att vara avundsjuk på stål spelare knä. Som om deras twangy, slidey Hawaiian metallic inte var cool nog i första hand, de har nu semi-magiska förmåga att magnetiskt upprätthålla eller stänga av ljudet varje sträng via pickup - typ av linje med tidigare Moog-förstärkt stränginstrument. Den legendariska synth Tillverkaren har också kastat in stege filter och och en skock andra omkopplingsbar effekter i den vackra instrument. Beställningar bara tas nu, och var och en kommer att vara anpassade skapad (rosa och lila glitter starburst med ett MIDI-pickup, någon?) Av en instrumentmakare vän till tillverkaren för lite under $ 3000. Vi satte oss ner med Cyril Lance från Moog och en av endast fyra modeller som finns - fånga video i det nya syra-bluegrass ljud efter rasten.

Fortsätt läsa Moog Lap Steel lägger oändlig analog upprätthålla till högst upp på låren: öron-on på NAMM 2011 (video)

Moog Lap Steel lägger oändlig analog upprätthålla till högst upp på låren: öron-on på NAMM 2011 (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 18:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Moog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar