lördag 15 januari 2011

Geohot vinner runda ett mot Sony (Kinda) - minskar domare att uttala sig om SCEA besöksförbud (uppdaterad)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/geohot-wins-round-one-against-sony-we-think-sceas-restrainin/:
Genom att vi nu alla vet att Sony lämnat in en stämningsansökan mot Geohot och fail0verflow för deras distribution av PS3 jailbreak firmware och bad domstolen för ett tillfälligt besöksförbud (TRO) för att stoppa sa fördelningen av den felande koden. Tja, enligt Geohot, Domstolen förnekade att avböjde att uttala sig om Sonys motion tidigare i dag. Geohot har lagt upp koden på nätet, så det verkar säkert att säga att TRO är tillbaka för nu, och jailbreak en gång kan ströva omkring på internet begränsas av någon lagbud. Beslutet, medan gynnsamma för de åtalade, har liten effekt på resultatet av tvisten själv, så Hotz och företag är inte ute ur skogen än. Vi håller er uppdaterade om status för ordern, och kommer också titta på fallet fortskrider för den reala fyrverkerier för att starta.

Uppdatering: Ser ut som vi tjuvstartade och fick historien lite fel, men tack vare våra läsare har vi upptäckt att domaren avstod från att uttala sig om TRO. I stället har hon lagt fram TRO frågan eftersom hon inte var övertygad om att Northern District of California är behörig att pröva ärendet, eftersom Geohot hackat PS3 i New Jersey.

Geohot vinner runda ett mot Sony (Kinda) - minskar domare att uttala sig om SCEA besöksförbud (uppdaterad) ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 20:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Geohot , Wired | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar