lördag 15 januari 2011

Kommer hyrbil företag ding du för återvändande halva debiteras elfordon? Enterprise kommer inte.

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Här är en shocker i mer än ett sätt. Tidigare denna månad, Enterprise Rent-A-Car meddelade att det snart skulle erbjuder Chevrolet Volt på bolagets Mark Christopher Auto Center i Ontario, Kalifornien, och vi rimligt att anta att hyresgäster bäst akta dig för oförutsedda kostnader som kan uppstå från att återvända det med en död (eller nästan död) stash av batterier. För den som har hyrt en bensindriven bil i det förflutna poäng, vet du att returnera en piska med en bränsletank som är bara 90 procent full kommer inte riktigt klippa den, och du kommer att fastna ponying upp för dina tillsyn . Tack och lov - åtminstone på Enterprise - en liknande avgift setup inte kommer att tillämpas på elfordon. Lisa Martini, en talesman för näringsliv, kom i kontakt med oss för att klargöra outfit planer, och de är chockerande konsumentvänlig:
"[Enterprise] inte planerar att debitera kunderna för att föra tillbaka elbilar utan en full laddning. Enterprise installerar laddstationer på platser som kommer att erbjuda EO, och planerar att ladda fordonen när de väl är tillbaka."
Att ganska mycket sammanfattar det för minst ett större uthyrare, och vi kan bara hoppas att alla andra publicerar liknande avsikter innan deras revisorer publicera något om motsatsen. Makt till folket, va?

Kommer hyrbil företag ding du för återvändande halva debiteras elfordon? Enterprise kommer inte. ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 15 Jan 2011 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar