lördag 15 januari 2011

Notion Ink Adam godkänner FCC, börjar levereras "omkring onsdag"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/15/notion-ink-adam-clears-fcc-begins-shipping-around-wednesday/:
Vi ser inte det i FCC databasen ännu men Notion Ink's charmiga Rohan Shravan bara skrivit ett inlägg på företagets blogg med nyheter som Adam har officiellt godkännande från den amerikanska regeringen. That's right, efter flera förseningar den lilla start kommer slutligen kondenseras dess ibland vapory molekyler i en massiv platta av sjöfarten tablett som börjar med "runt onsdag" efter hårdvaran får sin FCC tatuering. En tablett tillräckligt bra för att tjäna en Best of CES 2011 hedersomnämnande vid ett evenemang helt översvämmade med tabletter från en som är vem av hemelektronik företag. Medan våra första intryck av produktionsenheten var positiva, vi avvaktar med att göra en slutlig dom förrän vi har haft chansen att göra en fullständig översyn. Med detta sagt, Adam slutliga NI3421A01 produktkod är så töntig - 3421 är löpande numrering i Fibonacci-serien - att vi nästan är frestad att beställa själva. Nästan.

[Tack, John]

Notion Ink Adam godkänner FCC, börjar levereras "runt onsdag" som ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 Jan 2011 04:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Notion Ink | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar