lördag 15 januari 2011

Sierra On-Line spel hit IPAD via web app, de gamla nog att minnas dem glädjas

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/sierra-on-line-games-hit-ipad-via-web-app-those-old-enough-to-r/:
Du får eller inte får tillräckligt gammal för att minnas Sierra On-Line, skaparna av så fina spel som Leisure Suit Larry, King's Quest och Police Quest, men inget av det frågor längre. Tack vare folken över på sarien, nu har du tillgång till dessa härliga titlar via IPAD : s webbläsare. Hela katalogen har porterats över, och de spel som tidigare har varit tillgängliga via webben först är nu finns på din Apple tablett! Hela schabraket är nu värd på Amazon : s innehåll distributionsnät, och spelen har genomgått en omfattande tweaked för att multitouch-gränssnitt. Sarien har uppenbarligen inte utfärdat en upphöra och avstå från Activision - ägare av katalogen - ännu, så får dessa fria pärlor från förr medan du kan.

Sierra On-Line spel hit IPAD via web app, gammal nog att minnas dem glädja de som publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 21:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa Touch Arcade | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar