lördag 15 januari 2011

Nokia X7 tryck skott framträder med AT & T branding, subventionerade förhoppningar och drömmar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/15/nokia-x7-press-shot-emerges-with-atandt-branding-subsidized-hopes/:
Är AT & T gearing på allvar upp för att sälja en subventionerad Nokia smartphone gång i USA av A? Med tanke på företagets långa frånvaro från att ingå i någon amerikansk operatör s smartphone avsnitt, fortfarande känns det mer som en dröm än en förestående verklighet, men att bilden ovan är det svårt att ignorera. Enligt Pocketnow: s källor, den första pressbilder av Nokia X7 är legitima, och AT & T branding är inte av en slump. Påstås kommer Symbian ^ 3-baserade telefonen slår Ma Bell's butiker redan denna månad, vilket tillsammans en åtta megapixel kamera (med dubbla blixt), fyra högtalargaller (varav två har förare under) och en ClearBlack display. Hit källan länken för en titt på baksidan.

Nokia X7 tryck skott framträder med AT & T branding, subventionerade förhoppningar och drömmar som ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 Jan 2011 10:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket-lint | källa Pocketnow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar