torsdag 27 januari 2011

Amnesia Razorfish Connect kan smartphone dela Surface

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/amnesia-razorfish-connect-lets-your-smartphone-share-your-surfac/:
Det är praktiskt kan vara lite tveksam till folk faktiskt börjar använda Ytor i sina hem, men Amnesia Razorfish har nu producerat ett ganska unikt sätt att dela innehåll mellan din smartphone och Microsofts blivande hushåll enhet . Den grundläggande idén är ganska enkel: placera bara din smartphone (eller tablett) på ytan, och sedan helt enkelt dra bilder och andra dokument direkt på enheten (där du också kan för övrigt förhandsgranska dem direkt). Exakt hur det är gjort är inte klart, men företaget säger att de så kallade "Connect" system "använder en rad tekniker inklusive WiFi, Bluetooth, närhet upptäckt, unikt ID och telefonnummer accelerometer, beroende på vilken typ av telefon och plats. " Något ironiskt fungerar systemet bara med IOS-enheter för tillfället, men Amnesia Razorfish säger att det är svårt i arbetet med att föra den till Android, Windows Phone, och BlackBerry också. Chef på tidigare avbrottet för video.

Uppdatering: den ledande utvecklaren på Amnesia Connect bara instämde att låta oss veta att systemet verkligen inte använda Bluetooth, och att den förlitar sig på en parallell TCP-och UDP-socket anslutning för att få skärmen synkronisering "så nära som möjligt realtid. " Alla enheter måste helt enkelt gå med i öppna WiFi-nätverk som skapats av ytan och sedan starta programmet.

Fortsätt läsa Amnesia Razorfish Connect kan smartphone dela Surface

Amnesia Razorfish Connect kan smartphone dela Surface ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 20:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amnesia Razorfish | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar