torsdag 27 januari 2011

Deutsche Bank diken BlackBerry för iPhone, sätter Apple springa i RIM: s företag rustning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/deutsche-bank-ditches-blackberry-for-iphone-apple-puts-chink-in/:
För år, kostym-och slips kretsar har böjt sig för BlackBerry som kungen i företagens kommunikation, men IOS har smyger in på företag territorium, ifrågasättande RIM: s överhöghet i styrelserummet. Folket på Deutsche Bank Equity Research slog den senaste slag mot RIM: s dominans företag med beskedet att de ska buck BlackBerry för iPhone, efter en rättegång med Good Technology säkra email app. Företaget har testat app tillsammans med Microsoft Exchange Server och levererar AES 192-krypterad e-post och kalenderinformation till anställda, och enligt företagets analytiker visade iPhone en enklare och snabbare lösning på BlackBerry. Förra sommaren & T meddelade vid att 40 procent av iPhone försäljningen företag , och vi bara rapporterat om RIM: s eventuell övergång till enheter utanför BlackBerry. Vi säger inte det i väg till giljotinen med den gamla fanbärare, men det definitivt ser ut som det finns nya utmanare för företaget kronan.

Deutsche Bank diken BlackBerry för iPhone, sätter Apple springa i RIM: s företag rustning publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 21:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple Insider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar