torsdag 27 januari 2011

Facebook telefon rykten dyka upp igen: moln-baserade,-HTC byggt?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/facebook-phone-rumors-resurface-cloud-based-htc-built/:
Ah, den komma telefonen . Trots uttalanden från företaget att det är platt ut inte göra en telefon , ryktena kvarstår, och inte en utan två separata berättelser har nu dykt upp på samma dag att en mystisk "samtal"-knappen har förekommit på en del folk "Facebook-sidor. Den första av dessa kommer artighet av BGR, som säger att den har hört från någon som deltar i en nyligen fokusgrupp som förmodligen centrerad på en Facebook-telefon. Som historien går, skulle telefonen (som uppenbarligen inte faktiskt kallas en "Facebook telefon") har en ständig GPS-tjänst, ingen eller mycket liten lokal lagring, en kamera (med bilder lagras i molnet), en "news ticker-stil meddelandesignal system" med alla meddelanden kanaliseras till en "massa inkorg" och, sist men inte minst, något slags plats-aware kupong tjänst som beskrivs som "Facebook Erbjudanden på steroider."

Att gå som en rapport från den London-baserade City AM finansiella tidningen, som säger att den har lärt sig från icke namngivna källor som HTC kommer debut två komma-märkta telefoner på Mobile World Congress nästa månad. Detaljer om de i övrigt är oväntat lätt, men tidningen säger att telefonerna kommer att köra en "fejk version" av Android och idrott Facebooks färger - förment, Facebooks Joe Hewitt och Matthew Papakipos (tidigare av Firefox och Google respektive) är till stor del ansvarar för lanseringen. Naturligtvis, säger tidningen också HTC är ansvarig för "Googles Nexus", som inte precis hjälper sin sak, och får oss att misstänka att vi helt enkelt kan ha att göra med en stor omgång telefon här.

Facebook telefon rykten dyka upp igen:-baserade, HTC inbyggd? Moln ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 22:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC Magazine | källa BGR , City AM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar