torsdag 27 januari 2011

Volvo som att avslöja V60 Plug-in i Genève, lovar att bli något mindre stygg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/volvo-set-to-unveil-v60-plug-in-at-geneva-pledges-to-be-slightl/:
Den nya V60 faktureras av sina skapare som en "stygg Volvo", och medan de recensioner vi har läst i sina sedan motsvarighet har ju inte precis funnit det vara särskilt ouppfostrad, vi tänker den kommande plug-in vagn version borde vara ännu mer vänliga. Volvo har meddelat att man kommer avslöja PHEV V60 i Genève i mars innan du släpper den till försäljning under 2012. Vid full laddning det kommer att erbjuda 50 km (31 miles) på ren el - ungefär samma som Volt - tack vare en 70hp elmotor monterad i baksätet och driver hjulen på baksidan artighet av en 12kWh Li-ion batteri. På framsidan, under tiden, är en 215hp, 2,4 liter, femcylindriga turbodieseln. Det återstår att se om det finns någon mekanisk koppling mellan olikartade kraftsystem eller om de fortfarande är ensamma, att arbeta tillsammans än isär, men vi ska få alla detaljer inom kort.

Fortsätt läsa Volvo som att avslöja V60 Plug-in i Genève, lovar att bli något mindre stygg

Volvo som att avslöja V60 Plug-in i Genève, lovar att bli något mindre stygg ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 11:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar