torsdag 27 januari 2011

Barnes & Noble tar nypa till zoom surfar, förbättrad WiFi-anslutning i Nook Färg uppdatering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Fick själv en Nook Färg , gjorde du? Om du inte är den typ vänta på OTA uppdateringar att slå dig upp i huvudet, låt Barnes & Noble bara lösa en programuppdatering som är gratis att ladda ner. Version 1.1.0 löften om att förbättra Nook Color WiFi-anslutning, förbättra Hem och Shop prestanda och för att "förbättra läsupplevelse för tidskrifter och barnböcker." Uppriktigt sagt, är den senare ganska nyfiken löfte, men vi antar att vi hellre ha det än inte. I andra nyheter är update lägga nypa till zoomkapacitet i webbläsaren, och B & N också svär att diverse andra buggar var hoptryckt i utformningen av v1.1.0. Hit källan länken för att få dem byte en-streaming, eller bara vänta på att den skall levereras over-the-air under de närmaste dagarna. Vid närmare eftertanke bara ladda ner den.

[Tack till alla som skickat detta i]

Barnes & Noble tar nypa till zoom surfar, förbättrad WiFi-anslutning i Nook Färg uppdatering ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Barnes & Noble | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar