torsdag 27 januari 2011

Hulu som vill bli mer som kabel, riskerar att förlora några ABC och Fox innehåll?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/hulu-looking-to-become-more-like-cable-at-risk-of-losing-some-a/:
Hulu som vill bli mer som kabel, riskerar att förlora några ABC och Fox innehåll?
Vi fortfarande väntar på att se precis vad nedfallet för Hulu kommer att vara från den senaste Comcast förvärv av NBC , och medan många har fruktat att kabelbolaget skulle försöka knäskål Hulu att skydda sin marknad, Wall Street Journal artikel har en oss undrar om kanske saker och ting kan gå ett ganska annorlunda sätt. Artikeln, som kommer heta i hälarna på Netflix utstationering lovande Q4 resultat , tyder på att Hulu ledningen överväger att förvandla den rent on-demand tjänst till mer av ett traditionellt kabelnät, som erbjuder "live" TV-innehåll utöver den nuvarande arkiv episoder . Det kan säkert ge Comcast nytt liv.

Under tiden, NBC, Disney, och News Corp, tre företag som nyligen gått samman för att protestera mot FCC bestämmelser för Comcast buyout, är tydligen i strid om hur mycket av det som Hulu erbjuder bör vara tillgängliga för icke-prenumeranter. Det pratas om att Disney kan dra några ABC innehåll och News Corp kan dra några Fox innehåll från Hulu är gratis erbjudanden, som erbjuder det i stället på Netflix och andra konkurrenter premium. Det hela låter lite spekulativ på denna punkt, men med kabel abonnemang minskar för första gången på flera år och online-innehåll tittandet skyhöga, är det uppenbart att vissa förändringar är på gång.

Hulu som vill bli mer som kabel, riskerar att förlora några ABC och Fox innehåll? ursprungligen dök upp på Engadget tor, 27 Jan 2011 08:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar