torsdag 27 januari 2011

O2 planer fria och öppna WiFi-nätverk i Storbritannien, plockar upp Sky The Cloud

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Endast en handfull Muni-Fi projekt slutade i någonting större än Eternal Tears här i staterna, men förhoppningsvis O2: s upp för utmaningen i hela dammen. Den brittiska företags just meddelat sina avsikter att "förfina WiFi landskapet" i sitt hemland nation genom att starta O2 WiFi, med en rad "premium hotspots" ska rullas ut och hanteras av centrala plats ägare. Från och med nu, det är svårt att peka ut exakt vem som kommer att börja värd O2: s routrar, men viktig del är detta: de kommer att vara öppen för alla kunder att få tillgång till gratis, oavsett vilken mobil eller bredband de är med. Göra inte under stol med vem det är som kommer efter, har operatören bekräftat sin avsikt att "minst det dubbla antalet bidragsrättigheter hotspots erbjuds för närvarande av BT Openzone och The Cloud kombinerat med 2013," med utbyggnaden att börja så tidigt som i dag och fortsätt så länge som det tar. "Course, upp The Cloud kan fördubbla ta lite mer arbete med tanke på att Sky bara plockade upp det för en hemlig summa, men hey, vi är säkra på varje britt som finns skulle bara älska att se dessa två hertig ut för WiFi överhöghet.

Fortsätt läsa O2 planer fritt och öppet WiFi-nätverk i Storbritannien, plockar upp Sky The Cloud

O2 planer fria och öppna WiFi-nätverk i Storbritannien, plockar upp Sky The Cloud som ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar