torsdag 27 januari 2011

Facebook sätter skitprat på märkesvaror HTC telefon rykten, fortfarande planer på att sopa Oscars

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/facebook-puts-the-kibosh-on-branded-htc-phone-rumors-still-plan/:
"Ryktet fick 2-20 träffar inom två timmar?"
"Tusen".
"Jag är ledsen?"
"Tjugotvå tusen."
"Wow."
Och så var det. Återigen , krafter som på Facebook har varit tvungen att träda fram och förneka ännu ett rykte om att en FB-märkt luren var vid horisonten, den här gången förkrossande förhoppningar och drömmar om en HTC enhet . Dan Rose, chef för affärsutveckling på företaget, kom fram med följande uttalande: "Detta är egentligen bara ytterligare ett exempel på en tillverkare som har tagit våra offentliga API (Application Programming Interfaces) och integrerat dem i sin enhet på ett intressant sätt. Ryktena kring att det finns något mer att denna HTC enhet är uppblåst. " På frågan om eller inte luren i fråga skulle vara att komma-märkta, följde han med detta: "Nej, det finns inget sådant som Harvard Law Och det finns inget sådant som en Facebook-telefon.." *

* Fri tagit med citatet.

Facebook sätter skitprat på märkesvaror HTC telefon rykten, fortfarande planer på att sopa Oscars ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 10:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar