torsdag 27 januari 2011

Sony om att utfärda PS3 uppdatera med "mindre" mystisk säkerhetskorrigering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-about-to-issue-ps3-update-with-minor-mysterious-security/:
Sony nämnde bara på sin officiella PlayStation-blogg att PS3 är på väg att få en "mindre" uppdateringen v3.56. Med Sony om att vara värd för en presskonferens i Tokyo , skulle det vara trevligt om vi kunde få lite ny funktionalitet för våra uppdatera timeout, men tydligen allt det tillför är en säkerhetsuppdatering ( precis som 3,55 ), och av någon anledning får vi intrycket att detta "säkerhetskorrigeringen" handlar mindre om försvar mot onda och mer om att försöka stötta upp PS3 jailbreak som för närvarande körs skenande. Naturligtvis finns det vissa allvarliga säkerhetsproblem när det gäller att jailbroken PS3, liksom det faktum att de tillåter vissa allvarliga fusk i vissa multiplayerspel, en verkligt kompetent icke-user-fientlig säkerhetskorrigeringen skulle så inte vara dåligt. Vi antar att vi får se vad vi får när uppdateringen landar, förmodligen senare idag.

[Tack till alla som skickat detta i]

Sony om att utfärda PS3 uppdatera med "mindre" mystisk säkerhetskorrigeringen publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 23:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PlayStation Blog | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar