torsdag 27 januari 2011

BlackBerry Messenger 6 detaljer läckt ut, befarar vi för missbrukare överallt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/blackberry-messenger-6-details-leaked-we-fear-for-addicts-every/:
Detaljer om nya BlackBerry Messenger läcker ut över hela internet idag, och vad vi ser är en app som kan göra din crackberry ännu mer omöjligt att lägga undan. I ett drag som visar RIM: s iver att slappna av lite, 6 kunde BBM att lägga minst en ny funktion som inte är exakt styrelserum-lämpligt spel. Ryktet säger att den app nya iteration, som kommer att köra på OS 5.0 och senare, innehåller en funktion som tillåter användare att använda deras VBB namn som deras spelare namn, samt uppdatera sin status automatiskt att återspegla avslutad spel uppgifter. BBM 6 skulle också möjliggöra för större chattgrupper och kors chatt. Vi har ingen riktig väg att förutsäga app inverkan, men om ryktena visar sig vara sant skulle vi inte bli förvånade att se en återkomst av BlackBerry massage .

BlackBerry Messenger 6 detaljer läckt ut, vi är rädda för missbrukare överallt ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 17:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa BB gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar