fredag 21 januari 2011

Apple patentansökan detaljer magisk mus med en inbyggd display

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/apple-patent-application-details-magical-mouse-with-a-built-in-d/:
Kan Magic Mouse kan ersättas av en ännu mer "magisk" styrdonet? Det kan, om en nyligen publicerad Apple patentansökan resultat någonsin i en verklig produkt. Enkelt beskrivas som en "dator inmatningsenhet inklusive en visningsenhet," ansökan tydligt detaljer en mus som skulle ha både en tryckkänslig yta och en inbyggd display. Att tillämpningen förslag, skulle kunna öppna upp en hel rad nya input möjligheter, inklusive att använda musen som numeriskt tangentbord, en telefon, en personlig digital assistent, eller en grafisk pad, för att bara nämna några. Vad mer, skulle den typ av parallellt glas som används för musen också tydligen gör det möjligt att visa en förstorad bild av något under, och bilderna visas skulle till synes verkar vara direkt på ytan på musen, och inte verkar vara under glaset (vi pratar inte om en vanlig kapacitiv pekskärm på en mus här). Naturligtvis på det är alla fortfarande bara en patentansökan, och Apple har en lång, lång rad av dem som ännu inte resultera i någonting - fortfarande, något om denna slår oss lite mer sannolikt än, säg, ett huvud monterade iPhone-skärmen .

Apple patentansökan detaljer magisk mus med en inbyggd display som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 17:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Patentansökan | källa Apple patentansökan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar