fredag 21 januari 2011

Sprint Premier få nya premie grupp den 1 april, kommer de flesta kunder får inte tidigt uppgraderingar?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/sprint-premier-getting-new-premium-tier-on-april-1st-most-custo/:
Lanserades i början av 2009 , är Premier lojalitetsprogram har Sprint varit en av de mer generösa (och lätt att förstå) förmåner program i den amerikanska trådlösa industrin: bara hålla en viss minsta spendera per månad eller stanna kvar i tio år och bom, du är kvalificerad. Viktigast Premier kunder för närvarande kan få nytt kontrakt prissättning efter bara ett enda år i sina befintliga kontrakt, vilket gör prylnördar på nätet långt, långt mindre risk att gå i konkurs. Jo, spegla några av de andra tidiga uppgraderingen förändringar vi ser i branschen nyligen, det ser ut här killarna planerar att slå tillbaka sakerna kommer 1 april (och nej, ironi är inte förlorat). Även om vissa Premier kunder kommer fortfarande att få uppgraderingar efter ett år, detta privilegium slås tillbaka till medlemmar i det nya Gold-nivå som kommer att kräva tio års tjänstgöring med Sprint. Ja, det är rätt: du måste för att ha en linje på dessa killar sedan före Matrix Phone kom ut för att få den största nyttan av programmet. Om du inte uppfyller kraven, du fortfarande kan komma in på silvernivå, vilket ger dig diverse förmåner som tillbehör rabatter ... men inte den fullständiga uppgraderingen rabatt efter ett år. Istället måste du vänta 22 månader, vilket - i nuvarande takt - är cirka 47 större versioner av Android.

[Tack till alla som skickat detta i]

Sprint Premier få nya premie grupp den 1 april, kunder kommer de flesta blir inte tidigt uppgraderingar? ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 22:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sprint gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar