fredag 21 januari 2011

Universal iPhone stötfångaren finns i Apple Store, blir ljudavstängning mer utrymme (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/universal-iphone-bumper-found-in-apple-store-mute-button-gets-m/:
Vi undrade hur Apple skulle hantera två olika konfigurationer knappen för AT & T och Verizon iPhone , och väl, lösning kunde inte vara enklare. En läsare besöker Apple Store snubblat över en stötfångare med en något annorlunda förpackningar. Tack och lov, intrigerade detta honom tillräckligt för att plocka upp och göra en sida-vid-sida jämförelse mellan denna nya "universella fall" och den gamla från första part lösning. Den enda förändringen, eftersom volymknapparna mappas identiskt mellan de två, är en slot för ljudavstängning det är avgjort mindre stum. Definitivt arbetar med sin AT & T-modellen och bör teoretiskt passa Verizons modell också. Otur om du gör en övergång till Big Red och försökte föra ett gammalt fall, men låt oss vara ärliga ... du skulle betala en vacker slant för den nya enheten ändå, så vad är ett par dollar för fysiskt skydd? Video jämförelse efter rasten.

[Tack, Alex!]

Fortsätt läsa Universal iPhone stötfångaren finns i Apple Store, knappen blir stum mer utrymme (video)

Universal iPhone stötfångaren finns i Apple Store, knappen blir stum mer utrymme (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 22:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar