fredag 21 januari 2011

AT & T som erbjuder gratis Mikroceller till toppen 7,5 procent av kunderna kommer att uppleva fattiga i att bygga täckning "

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/atandt-offering-free-microcells-to-top-7-5-percent-of-customers-l/:
Vi har känt att AT & T har test-marknadsföring utan 3G Mikroceller till abonnenter med särskilt hemskt mottagning i vissa delar av landet eftersom produkten lanserades förra året, men i januari 23rd, de är kodifiera erbjuda och ta det landet. Bottom line: "top 7,5 procent av trådlös 3G-kunder som identifierats som sannolikt kommer att ha fattiga i-huset täckning hemma eller på mindre kontor" kommer att få någon snigelpost med en rabattkod, anpassa den till en AT & T butik och du kommer att erbjudas en gratis Microcell. Det finns en hake, men - du måste gå med på en ettårskontrakt på enheten (skilt från ditt vanliga konto kontrakt), så om du avbryta tjänsten inom detta år måste du antingen lämna tillbaka Microcell eller få ut $ 199,99 minus $ 16,67 per månad som du har haft det. Naturligtvis att linjerna upp med nyligen ökad Microcell pris som transportören inleda börjar denna söndag. Med tanke på att AT & T måste erkänna att du är i en fruktansvärd receptionen för att få det, vi kan inte säga att vi skulle hoppas vara en av de "lyckliga" 7,5 procent - men det är en trevlig fördel ändå.

AT & T som erbjuder gratis Mikroceller till toppen 7,5 procent av kunderna kommer att uppleva fattiga i att bygga täckning ursprungligen visades på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 12:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar