fredag 21 januari 2011

PALRO robot mästare engelska, kommer aldrig att hålla käften igen (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/palro-robot-masters-english-will-never-shut-up-again-video/:
PALRO robot mästare engelska, kommer aldrig att hålla käften igen (video)
När första vi såg Fujisoft s PALRO robot gör sin grej vi var betagen, men eftersom den inte talar engelska, var vi tvungna att tillbedja det på avstånd. Inte längre. Den lilla Critter har uppenbarligen behärskar vårt språk ganska snabbt och kan ses nedan chatta med en ännu mer robotliknande humanoid om sådana sysslolös saker som vädret, karriärambitioner, och hur stor PALRO är. Hur stor är PALRO? PALRO är riktigt bra - men ödmjuk. Insidan som fat bröstet är en fullfjädrad PC med en Atom Z530-processor, 4 GB flash lagring och en Ubuntu kärna hålla allt i schack. Det finns som någonsin för utbildnings-och forskningsinstitutioner för ca $ 3.600, men vi försöker få en oss själva. Om vi kan få det att typ förbereda er för många fler inlägg om mjukvara baserad på verkliga japanska spetsteknologi.

Fortsätt läsa PALRO robot mästare engelska, kommer aldrig att hålla käften igen (video)

PALRO robot mästare engelska, kommer aldrig att hålla käften igen (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 07:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Plastic Pals | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar