fredag 21 januari 2011

Hot Wheels Video Racer har en VGA-kamera under huven bekräftar att barn har allt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/hot-wheels-video-racer-has-a-vga-camera-under-its-hood-confirms/:

Damn barn dessa dagar och deras coola tech leksaker ! Vi vet att vi låter gnällig, avundsjuk, och gamla, men hur ska vi reagera på Mattel nya Hot Wheels Video Racer? Japp, precis som rubriken avslöjar, allas favorit matchbox bil är nu hem till en VGA-videokamera som kan fånga 30 till 60 bildrutor per sekund och en 0,95-tums LCD som låter dig spela upp det inspelade materialet direkt på mage den lilla fordonet. Även ett kort klipp av Video Racer flyga en self-made hoppa kan vara ganska häftigt, kommer Mattel även skyddande fall så de vilda och galna barn kan montera kameran på en skateboard eller hjälm. Tyvärr gjorde hus den lilla bilen endast 512MB lagringsutrymme, vilket bara kan hålla 12 minuters video, men på $ 60, Mattel även en gummerad mini USB till USB-sladd för att ansluta cam till en Mac eller PC och barnvänliga redigeringsprogram. Video Racer kommer faktiskt inte skal ut till hösten, men vi lyckades ta några bilder av den lilla sak den här veckan och NAB några video av det medan på CES. Hit paus för att video och börja spara den ersättningen!

Fortsätt läsa Hot Wheels Video Racer har en VGA-kamera under huven bekräftar att barn har allt

Hot Wheels Video Racer har en VGA-kamera under huven bekräftar att barn har allt ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 16:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar