fredag 21 januari 2011

Återförsäljare innehav MyFord Touch klasser för förvirrad bilägare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/dealers-holding-myford-touch-classes-for-confused-car-owners/:
Återförsäljare innehav MyFord Touch klasser för förvirrad bilägare
För oss MyFord Touch är ett bra sätt att hantera din auto: fyrvägs regulatorer på ratten för att navigera genom enkla, färgkodade menyer, en central pekskärm, även röstigenkänning så att du kan leva ut dessa Michael Knight fantasier . Men vissa folk, folk som uppenbarligen inte tillbringar sin barndom mosa tummarna i D-kuddar, finner det allt lite förvirrande. Consumer Reports nyligen rasade mot systemet och Ford är ute efter att göra övergången från vreden till knappar lite enklare. Många återförsäljare erbjuder nu handledning sessioner som ägare av Touch-utrustade bilar kan närvara, en 45 minuters thrill ride som låter dig och dina säljare får bara så mycket närmare. Jo, verkligen, efter att vi äntligen avsluta köpslåendet och underteckna pappersarbete det är inget vi vill göra mer än att spendera en timme i återförsäljaravtalet.

Återförsäljare innehav MyFord Touch klasser för förvirrade bilägare publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 10:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Freep | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar