fredag 21 januari 2011

Audi provisioner fyra amerikanska universitet för forskning rörlighet i städer frågor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/audi-commissions-four-us-universities-to-research-urban-mobility/:
Vi har sett vad andra företag har i beredskap för vår bil framtid, och nu Audis gett oss en glimt av vad vi kan förvänta från sin bil i morgon . Bolagets Silicon Valley Research Lab har gått samman med fyra universitet här i USA för att utveckla teknik som kommer att ge staden förare hela KITT behandling - fordon som känner igen föraren (och hans eller hennes preferenser) och kan upptäcka och undvika faror och trafik förseningar. Kallas Audi Urban Intelligence Assist initiativ har varje deltagande universitet ett visst område i stadstrafik forskning från städerna Crash Analysis att sammanställa historiska och trafikinformation i realtid, parkering och gång-data i städerna. Skolorna kommer också att studera hur man bäst levererar relevant information till förare och få dem från punkt A till punkt B så snabbt och effektivt som möjligt. Ser ut som grunden läggs ut för en tysk motsvarighet till GM: s EN-V vi provkörde i Vegas , och vi ser fram emot frukterna av deras arbete. Ich bin ein Ingolstädter!

Audi provisioner fyra amerikanska universitet för forskning rörlighet i städerna frågor som ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 18:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Green Car Congress | källa Audi USA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar