fredag 21 januari 2011

Emblaze Första UX Else ingenjör omfamnas av HP / Palm, magi inträder

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/emblaze-first-else-ux-engineer-embraced-by-hp-palm-magic-ensu/:
Tänk den dagen då Emblaze bländade världen med sin första Else "död huvudmenyn" smartphone? Vilken skam , eh? Även om det är osannolikt att dessa Linux luren någonsin kommer att uppstå, det finns en liten risk att bitar av sitt arv kommer att överlämnas till andra produkter. Till exempel ledde en nyligen LinkedIn nyhetsbrev oss att en Itai Vonshak som var den ledande konstruktören bakom Första Else är lysande, förtrollande UI. Nu, enligt sin profil, man har vår nyligen flyttat in i HP / Palms bekväma lilla hus för att göra UX strategi. Huruvida detta betyder webOS kommer att få en bit av det Minority Report åtgärder, inte vi vet, men det ska bli intressant att se vad Vonshak kommer att överraska oss med på HP / Palm händelse nästa månad. För nu finns det en praktisk video av första Else efter rasten för gamla tiders skull.

Fortsätt läsa Emblaze Första Else UX ingenjör omfamnas av HP / Palm, magi inträder

Emblaze Första Else UX ingenjör omfamnas av HP / Palm, magi inträder publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LinkedIn | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar