måndag 21 mars 2011

AT & T sväljer T-Mobile att skapa amerikanska "största flygbolaget

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cHhmmcwKF-Q/att-swallows-t-mobile-to-create-us-largest-carrier.ars:

De senaste månaderna har T-Mobile reklam legat i AT & T, kritiserade transportören för hobbling en het telefon med långsamma nätverk hastigheter. Antingen det var en form av flirtande, eller AT & T att det behövs för att tysta de reklamfilmer en gång för alla. Idag, AT & T meddelade en $ 39 miljardaffär med T-Mobile's moderbolag, Deutsche Telekom, som kommer att se T-Mobiles kunder och infrastruktur blir en del av AT & T, skapa USAs största cellulära transportören, och den enda att erbjuda GSM-telefoner.

För Deutsche Telekom, löser affären mycket av de problem som T-Mobile inför den fjärde största transportören. Det har inte längre att behålla ett stort nätverk och detaljhandel infrastruktur för att stödja en mindre transportör bas, och kommer inte att möta de enorma kostnaderna för att uppgradera denna infrastruktur till den kommande LTE 4G standard. T-Mobile var den enda av de stora transportörer inte att ha en tydlig 4G plan på plats, AT & T och Verizon har åtagit sig att LTE, medan Sprint har drivit WiMax.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar