måndag 21 mars 2011

Hawaii finansiering utplacering av upp till 320 offentliga EV laddare, öbo Leafs säger "Mahalo"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/hawaii-funding-deployment-of-up-to-320-public-ev-chargers-islan/:
Hawaii finansiering utplacering av upp till 320 offentliga EV laddare, öbo Leafs säger "Mahalo"
Om du inte har långt att åka, kan en elektrisk bil gör en massa känsla. Du vet vad grupp människor inte har långt att åka? Människor som bor på en ö, det är som. Av denna anledning vi känner några synergistiska kärleken som delstaten Hawaii partner med AeroVironment , ett företag som också gör en del tokiga söker UAV för DARPA, att sätta in upp till 320 offentliga EV laddstationer pluggar i Kauai, Hawaii Island, Maui, och Oahu. Alla kommer att vara 240v Nivå 2 enheter som kan ladda en genomsnittlig EV i mellan fyra till åtta timmar. Det är gott om tid att ta tag i din styrelse och hetsa på vissa sväller - eller att jobba på solbrännan om du känner dig lite mindre aggro.

Fortsätt läsa Hawaii finansiering utplacering av upp till 320 offentliga EV laddare, öbo Leafs säger "Mahalo"

Hawaii finansiering utplacering av upp till 320 offentliga EV laddare, öbo Leafs säger "Mahalo" publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 22:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AeroVironment | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar