måndag 21 mars 2011

Leaf leveranser försenas av japanska skalvet, men Nissan och Sony återupptagande redan fabriker

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Inte den jolliest av nyheter om du väntade på en ny, fräsch Leaf EV att blåsa i någon gång snart, som Nissan har fått förståeligt försena transporter som en följd av den naturkatastrof som har drabbat Japan. Uppdateringar på när kunderna kan förvänta deras beställningar ska fyllas kommer att läggas fram så snart som möjligt. Det finns lyckligare utvecklingen på Isle of Japan själv, men där Nissan är återuppta en begränsad verksamhet vid fem fabriker i dag och räknar med att producera fordon igen torsdagen den som kommer att pågå så länge lagret gör. Sony har också skakat av vissa effekter av den senaste jordbävningen och säger att det kommer att återuppta produktionen av litium-jon-batterier vid sin Tochigi prefekturen anläggningen i morgon. Så uppmuntrande tecken framåt för Japans industri, låt oss hoppas alla andras återhämtning visar sig vara så snabba.

Leaf leveranser försenas av japanska skalvet, men Nissan och Sony redan återupptagande fabriker publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 15:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog Green , Reuters (Yahoo News) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar