måndag 21 mars 2011

Nintendo 3DS recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/nintendo-3ds-review/:
Nintendo 3DS recension
Se till att grönblått sak där uppe? Det skulle kunna se ut så här grönblått sak här borta som vi granskat ett par veckor tillbaka, men i själva verket är inte samma sak. Nej, sir. Denna sak där uppe är det genuina, garanterat, röd-blodiga amerikanska versionen, redo att riva en $ 250 hål i ditt spelande budget och få dig att gå all Glosögda för 3D. Naturligtvis finns det inte en väldig massa olika här jämfört med den japanska versionen vi redan tittat på, men vi har haft möjlighet att tillbringa en bra bit mer kvalitetstid med denna än med den andra. Plus, inte att kunna läsa alla manualer inte ont.

Vad du hittar nedan är en fullständig översyn av den amerikanska konsolen inklusive mer spel visningar, mer djupgående livet tester batteri, en bländande demo av sak är förstärkt verklighet gameplay, och en del surpring resultat prestanda med fornstora DS kärror. Så, gå med oss, om du skulle till en mer djupgående undersökning av detta, en ny dimension i handhållen konsol spel.

Gallery: Nintendo 3DS

Fortsätt läsa Nintendo 3DS recension

Nintendo 3DS recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar