måndag 21 mars 2011

Verizon och HTC erbjuda Thunderbolt utökad batteritid, ge telefonen tippar som en lastbil

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:
Även aldrig bekräftats av Verizon , verkar det troligt att batteritiden (eller rättare sagt avsaknaden därav ) spelade en roll i serien av förseningar före Thunderbolt's lansering. För att bekämpa detta problem, är Big Red och HTC erbjuder en ganska ful utökad batteri som nästan fördubblar handenhetens kapacitet från 1400mAh till 2750mAh. Allt som extra saft kommer säkert komma till hands för folk lutar starkt på telefonens LTE radio. Men kostar enheten $ 50 och lägger till ett uns av skräp i bagageluckan - på en enhet som inte är svelte att börja med - så varför inte köpa en annan standard batteri för tio dollar mindre i stället? Sedan kan du använda Qi-kompatibel tillbaka och induktion laddstationen Verizons släpper i april. Det är strax under $ 100 ($ 29 för ryggen och $ 69 för pad) för dem som vill skära av linan och inte har något emot det utökade midjan antar vi kommer med detta privilegium.

Verizon och HTC erbjuda Thunderbolt utökad batteritid, ge telefonen tippar som en lastbil som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android gemenskapen , PC Mag | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar