måndag 21 mars 2011

IBM bosätter sig med SEC, betalar $ 10 miljoner anklagelser om bestickning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/ibm-settles-with-sec-pays-10-million-for-accusations-of-briber/:
IBM bosätter sig med SEC, betalar $ 10 miljoner anklagelser om bestickning
Titta, det är ett stort internationellt företag att få i trubbel för mutor , och det är inte Samsung ! Denna gång är det hemodlade Big Blue, väljer att bosätta sig med SEC över anklagelserna att de anställda har ägnat de senaste 15 åren eller så olagligt att muta och frieri utländska tjänstemän att göra mål själva större kontrakt. Detta inkluderar $ 207.000 kontant mutor till sydkoreanska företrädare mellan 1998 och 2003 plus mer i form av gåvor och resor till dem som är villiga och kapabla att skriva över stora kontrakt, även betalar för personliga semester av kinesiska tjänstemän. Ytterst $ 10.000.000 är föga mer än ett slag på handleden för ett företag storlek IBM , som inte har erkänt fel och nu kommer aldrig att, men vi var glada att se att Watson inte har varit inblandad i något av dessa skändliga ogärningar . Hans rekord är fortfarande pipig rena.

IBM bosätter sig med SEC, betalar $ 10 miljoner anklagelser om bestickning som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 10:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar