måndag 21 mars 2011

Nexus S 4G bekräftas av Sprints egen hemsida, första helt integrerade "Google Voice smartphone

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/nexus-s-4g-confirmed-by-sprints-own-website-first-fully-integ/:
i fall vi inte läcka detta grundligt nog för din smak, här är Sprint förstöra sin egen förvåning: Nexus S kommer till nu nätverket på ett 4G smak. Utropat som "Pure Google," detta WiMAX-bärande enhet som ska vara den allra första att funktionen "helt integrerade" Google Voice - som vi får höra: med hjälp av bara ett nummer för alla dina samtal och tillstånd för saker som webb ringer och röstbrevlåda transkription. Ganska läckra, om du frågar oss, och eventuellt ännu viktigare än en enkel summering av 4G-nätverk. Allt det tog att upptäcka denna bit av Intel var en ledig sökning efter "Nexus" på Sprints webbportal, inte precis det hårdaste snooping jobbet någonsin, men vi uppskattar våra skarpsynta tipsaren för att göra det i alla fall. Nu är det bara om att vänta ett par timmar tills Sprints CTIA evenemang att höra alla detaljer om sitt samarbete med Google.

[Tack, MTW]

Nexus S 4G bekräftas av Sprints egen hemsida, första helt integrerade "Google Voice smartphone publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 04:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sprint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar