måndag 21 mars 2011

Xbox Kinect på PS3 är Kevin Butler värsta mardröm besannas (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/xbox-kinect-on-ps3-is-kevin-butlers-worst-nightmare-come-true/:

Så här är ett dilemma att vissa spelare som haft: Vill du ha en konsol med stor processorkraft men i kombination med några glödande klubbor , eller en med futuristiska controller-fri rörelse spel till priset av Blu-ray uppspelning? Tja, för oss dödliga är det antingen det ena eller det andra, men Shantanu Goel gick före att kombinera det bästa av två världar: Xbox Kinect på en PS3. Videon är ovanför vår man visar sin tidiga programvara mod, som för närvarande kan känna igen grundläggande gester snabbt som att trycka din hand mot skärmen två gånger för att aktivera X-knappen, liksom de vanliga vifta runt för navigering. Även om det är uppenbart att detta projekt är fortfarande på sin linda, Goel fungerar redan på bör förbättra upp det genom att lägga hela spelet profiler och skelett spårning stöd, så med lite hjälp från samhället, förhoppningsvis kommer det inte att dröja länge innan vi kommer till frikostigt kasta granater i Killzone 3 utan att behöva oroa sig att skada TV. Kanske Kevin Butler kommer också att se ljusare sidan av saken också.

Xbox Kinect på PS3 är Kevin Butler värsta mardröm besannas (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 11:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Shantanu Goel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar