måndag 21 mars 2011

Boxee 1,5 väcka "enorma webbläsare update" i slutet av mars

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/boxee-1-5-bringing-huge-browser-update-by-end-of-march/:
Det finns fortfarande inte en ton av detaljerna på den här ännu, men Boxee VP of Marketing, Andrew Kippen, har bekräftats på TechWebcast podcast att Boxee 1,5 uppdateringen kommer att rulla ut i slutet av mars - som förra vi kollade , var inte så långt borta. Den stora nyheten där är att det kommer skryta med en "enorm webbläsare Update" som inte bara kommer att påskynda webbläsaren betydligt, men lägga compatibly med mycket mer video-minded webbplatser. Kippen nämnde också IPAD app vi först såg tillbaka på CES, som låter dig strömma innehåll från din iPad till din Boxee Box, och lägger till några sociala funktioner som möjligheten att se vad dina vänner tittar på. Fortfarande inga ord om ett exakt release-datum för det, men det ska tydligen bara vara förenlig med IPAD 2 av okänd anledning.

Boxee 1,5 väcka "enorma webbläsare update" i slutet av mars publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 13:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Techau | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar