måndag 21 mars 2011

T-Mobile svar kundernas vanligaste frågan: nej iPhone

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/t-mobile-answers-its-customers-most-frequently-asked-question/:
Strunta i praktiska T-Mobile och AT & T med olika 3G-band, Apple inte har godkänt någon affär för utökad distribution av sina telefon, eller det faktum AT & T: s förvärv av T-är Mobile inte satt för att slutföra ytterligare ett år. Den omedelbara reaktionen på AT & T gick med på att köpa T-Mobile USA var att fråga ", så betyder det att iPhone kommer till T-Mo, eller hur?" Tja, fel. T-Mobile har levererat en FAQ på sin webbplats informera kunder om den kommande övergången, inbegripet otvetydigt meddelande om iPhone:
"T-Mobile USA förblir ett oberoende företag. Förvärvet beräknas vara slutfört i cirka 12 månader. Vi erbjuder inte iPhone. Vi erbjuder framkant enheter såsom Samsung Galaxy S 4G och kommer snart vår nya Sidekick 4G."
Så som avgör att (för ett år i alla fall). I andra nyheter, tjänster och fakturering kommer inte att förändras, och det finns ett löfte om att T-Mobile-enheter kommer att fortsätta att fungera som de gör nu även efter förvärvet är klar. Illavarslande är dock inte företaget svara på sin egen fråga om prissättning förändringar, anger endast att det kommer heder "alla kontrakterade planer som gjorts innan ägarbytet."

T-Mobile svar kundernas vanligaste frågan: nej iPhone ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 19:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa T-Mobile | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar