fredag 1 april 2011

GameStop snaps upp Spawn Labs, Impulse spel distributionsplattform

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Vi skulle inte räkna med någon detaljhandel åka bort något snart, men det ser ut GameStop nu också satsar mycket på ett digitalt distribuerad framtid. I detta syfte företaget har just meddelat att man skaffar sig både Spawn Labs och Steam-konkurrent Impulse, varav den sistnämnda är det att köpa ut från moderbolaget Stardock Systems. Även om Spawn Labs kanske inte den mest kända namn, kanske du minns sin HD-720 set-top box - i huvudsak en Slingbox för dina spelkonsoler - som vi först checkade ut redan 2009 och slutligen började sjöfarten i början av 2010. Det låter som GameStop kan ha vissa ännu större ambitioner för tekniken än så, men liksom bolagets pressmeddelande säger att det nu är testa en "ny konsument gränssnitt" som ger användarna "omedelbar tillgång till ett brett utbud av HD-video spel på efterfrågan på alla Internet-aktiverade enheten. " Som vår kompisar på Joystiq notera, det låter väldigt mycket som OnLive -esque molnbaserade speltjänst men GameStop är inte erbjuder många andra tips för tillfället.

Fortsätt läsa GameStop snaps upp Spawn Labs, Impulse spel distributionsplattform

GameStop snaps upp Spawn Labs, Impulse spel distributionsplattform publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar