fredag 1 april 2011

Skype vill folket att fixa Skype 5 för Mac, kommer du att svara?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/skype-wants-the-people-to-fix-skype-5-for-mac-will-you-answer-t/:
Skype 5 för Mac lämnar något att önska - vi vet det, du vet det , och ser ut som Skype vet det också. Det är därför våra fav VoIP app är gatuprostitution hjälp av er, folket, att förbättra sin UI. Skypes kör en tävling för att hitta en chatt stil att uttala dem alla, och det börjar ta anpassade CSS inlagor 8 april. Tävlingen har tre omgångar, med en domare och en People's Choice i varje, följt av valet av en Grand Prize vinnare från de sex finalisterna. Människors Champs få en Apple TV och de plockade av domarna haffa en WiFi IPAD 2, och alla vinnarna få en kopia av CSS3 för webbdesigners och ett års abonnemang på Skype Obegränsat till världen Extra. Första pris är en elva-tums MacBook Air, en iPad2 och egot som följer av att veta din chatt stil smitts i lågor av konkurrensen kommer att ingå i en kommande versionen av Skype. Redo att anta utmaningen? Hit källan länken för fullständig information.

Skype vill folket att fixa Skype 5 för Mac, kommer du att svara? ursprungligen dök upp på Engadget fre, 1 april 2011 01:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skype | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar