fredag 1 april 2011

Mercedes A-Klass E-cell får tas för en provkörning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/mercedes-a-class-e-cell-gets-taken-for-a-test-drive/:
Mercedes-Benz nya A-Klass E-Cell kan vara en begränsad produktion fordon , men det är en färdig bil, vilket troligen innebär att vissa folk är intresserade av hur det faktiskt driver. Tack och lov, folk från PluginCars har nu lyckats ta ett för en snabb spinn, och har levererat några första intryck. Den korta av det är att medan det är en "fin bil," det är tydligen inte mycket kraftfull - i själva verket plats säger att bilen kändes "betydligt långsammare" än Nissan Leaf , som naturligtvis också har fördelen att att vara billigare och mer tillgänglig. Mercedes tydligen hanterar mycket bättre, dock, och medan golvet är lite högre än en normal bil, verkar det inre annars vara top notch. Tyvärr, testkörning var inte precis tillräckligt länge för att verkligen testa bilens Tesla -medföljande batterierna, men platsen var åtminstone glad att se det aktuella läget för laddning praktiskt placerad mitt på instrumentpanelen.

Mercedes A-Klass E-cell får tas för en provkörning ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 19:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PluginCars | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar