fredag 1 april 2011

Sony erbjuder smygtitt på nya LA butik - ingen lurar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/sony-offers-sneak-peek-of-new-la-store-no-fooling-video/:

Du kan se en massa falska nyheter på internet i morgon, men med tanke på vad vi har sett på Sonys nya LA skyltfönster, vi är ganska säkra detta inte är ett skämt. Det stämmer, Sony lanserar en ny märkesvaror butik i City of Angels fredag, och från utseendet på saker, sparade inte heller för kostnader. Den 4.200 kvadratmeter stora utrymme är den första att dike Sony Style monikern för enklare Sony Store, och medan estetik är bestämt minimal, erfarenhet är allt annat än. Som du kanske tror, ​​butik erbjuder demos av en massa apparater, det är fylld av allt från VAIO-datorerna till ray modellbyggare till 3D Handycams , och det är också gunga en fullastad hemmabioanläggning kallad "The Cube". Med tanke på outfit har varit ute efter att sin detaljhandeln cred , skulle vi säga den nya platsen har saker att göra jobbet, även om det ljusa vita modulära titt verkar märkligt bekant . Om du är i LA området kan du kolla in den nya utgrävningar börjar i morgon - om inte, slå upp den guidade turen videon ovan.

Fortsätt läsa Sony erbjuder smygtitt på nya LA butik - ingen lurar (video)

Sony erbjuder smygtitt på nya LA butik - ingen lurar (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 21:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar