fredag 1 april 2011

Rogers Xperia Arc och Xperia Spela detaljer lansering läckt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/rogers-xperia-arc-and-xperia-play-launch-details-leaked/:
O Canada, vi står på vakt för dig - i detta fall "vi" är Xperia Arc imaging flaggskepp och Xperia Spela spel luren. Vi visste denna dag skulle komma , men det ser nu ut som Sony Ericssons hetaste par nya Android smartphones kommer att finnas tillgänglig från Rogers "slutet av april" för $ 99. Naturligtvis måste du förbinda sig att en av dessa vansinniga tre års kontrakt med ett minimum $ 45 tal och data plan för privilegiet men det Pepparkakor toting Xperia Arc och Xperia Play kan bli din så snart som i april 19-21, vilket är när produkterna förväntas levereras till butikerna. Även om det inte finns någon indikation när pre-order kommer att börja, folk som förbeställa kunde vinna en resa till soliga Florida. Bara lovar att skicka oss bilder på Shamu tagna med nya telefonen om du vinner, OK?

Rogers Xperia Arc och Xperia Spela detaljer lansering läckt ursprungligen visades på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 08:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MobileSyrup | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar